Select your Top Menu from wp menus

Proxenetă la 16 ani: Minoră din Chişinău a forţat o fată să se prostituieze

Minoră de 16 ani, din Chişinău este suspectată de proxenetism. Potrivit poliţiei, pe data de 22 martie aceasta a îndemnat o tânără de 22 de ani să se prostitueze, pentru suma de 600 de lei.

Tânăra care presta servicii sexuale contra plată a fost reţinută într-o saună din Chişinău, în momentul în care urma să ofere servicii sexuale clienţilor. Pentru relaţiile intime aceasta, dar şi proxeneta, au primit câte 600 de lei.

Poliţia a stabilit că domnişoarele au venit cu un taxi la adresa respectivă, unde erau aşteptate de clienţi. Poliţia acumulează probe pentru a stabili şi a atrage la răspundere şi alte persoane implicate.
Un alt caz de prostituţie a fost depistat de angajaţii MAI pe data de 13 martie curent, într-o casă din strada Turghenev. Două tinere cu vârstele de 23 ani, originare din raioanele Floreşti şi Străşeni, prestau servicii sexuale contra plată.

Al treilea caz de prostituţie a fost înregistrat într-o saună de pe bulevardul Iurii Gagarin din Chişinău.

Pe data de 20 martie curent, o tânără de 22 de ani, originară din raionul Ocniţa, şi-a pus prietena de 23 de ani să se prostitueze. Pentru serviciile oferite domnişoarele primise câte 400 de lei fiecare.
În toate trei cazuri, organul de urmărire penală urmează să intenteze cauze penale. Astfel suspectele de proxenetism riscă amendă în mărime de la 4000 la 16 000 de lei sau închisoare de la doi la cinci ani.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/proxeneta-la-16-ani-minora-din-chisinau-a-fortat-o-fata-sa-se-prostituieze/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19