Select your Top Menu from wp menus

Proteste la Ivancea şi Brăviceni

Agricultorii moldoveni au anunțat pentru astăzi proteste împotriva planului guvernului de a mări de la anul taxa pentru valoarea adăugată la produsele agricole, inclusiv la zahăr.
In raionul Orhei, agricultorii vor protesta pe traseul national Chisinau-Balti in preajma satelor Ivancea si Braviceni
Potrivit Europa Liberă luni, la o conferință de presă, liderii sindicatelor din agricultură au spus că protestele se vor ține între orele 10 și 12 și vor consta în parcarea mașinilor agricole pe marginea șoselelor, unde vor claxona periodic.
Guvernul spune că mărirea TVA de la 8 la 20% în 2013 va fi benefică pentru toată lumea, inclusiv pentru agricultori, pentru că statul va avea mai mulți bani din care să-i ajute. Fermierii spun însă că din noua schemă vor avea de câștigat numai intermediarii, adică exportatorii și procesatorii de materie primă agricolă.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/proteste-la-ivancea-si-braviceni/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19