Select your Top Menu from wp menus

Protest la Parlament: „Nu vrem deputați de paie”

„Nu vrem deputați de paie!”  Cu asemenea pancartă au venit reprezentanți ai societății civile în fața Parlamentului pentru a protesta împotriva introducerii pe ordinea de zi a ședinței de vineri, 5 mai, a proiectelor de modificare a sistemului electoral, transmite IPN.

Manifestanții acuză PDM şi PSRM de înțelegere şi fac apel la plenul Parlamentului să respecte legea. Ei spun că discutarea în legislativ a proiectului votului uninominal cu câteva zile înainte de vizita de documentare a Comisiei de la Veneția demonstrează cât de mult contează sau, mai bine zis, nu contează opinia celor cărora nu le convine asemenea sistem de vot.

„Trebuie să boicotăm acest proiect de lege, să nu le dăm voie să-l voteze și să-şi facă interesele politice”, a declarat directorul executiv al Institutului de Politici Publice, Arcadie Barbăroşie.

La Parlament au fost aduși mai mulţi poliţişti care să asigure ordinea publică.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/protest-la-parlament-nu-vrem-deputati-de-paie/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19