Select your Top Menu from wp menus

Protest în faţa Parlamentului

Susținătorii Blocului ACUM s-au adunat în fața Parlamentului pentru a protesta ca urmare a deciziilor judecătorești prin care Gheorghe Petic și Sergiu Cebotari, activiști ai Platformei DA, au fost condamnați la închisoare. Oamenii au scandat „Vrem justiție, nu corupție”, „Libertate” și „Plahotniuc la pușcărie”.

Octavian Țîcu a declarat că Blocul ACUM va merge în Parlament, deși regimul crede că va boicota această ședință. Și reprezentantul PAS, Sergiu Grosu, a declarat că formațiunea va participa la ședință. La rândul său, Lilian Carp a afirmat că ieri regimul a arătat că „există o complicitate între Dodon și Plahotniuc”. „Ne dorim o altă politică în care justiția să stea în capul mesei, o altă clasă politică”, a menționat deputatul. 

La protest a ajuns și copreședintele Blocului ACUM, Andrei Năstase. De asemenea, aproape toți deputații aleși pe listele Blocului „ACUM” se află pe scările Parlamentului. Maia Sandu nu a participra la protest și nu va fi prezentă nici la prima ședință a Parlamentului, deoarece se află la Bruxelles „pentru a vorbi cu oficialii europeni despre alegeri”. Ea este însoțită de Chiril Moțpan și Mihai Popușoi.

sursa: radiochisinau.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/protest-in-fata-parlamentului/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19