Select your Top Menu from wp menus

Protest la Parlament, împotriva moţiunii de cenzură

Veteranii razboiului de pe Nistru si  studenti protestează împotriva moţiunii de cenzură a Guvernului iniţiată de către deputaţii comunişti, care urmează să fie votată azi la Parlament.

Potrivit Adevarul, sute de oameni s-au adunat în această dimineaţă în faţa Palatului Republicii, pentru a protesta cu privire la moţiunea de cenzură care urmează să fie supusă la vot de către deputaţi, cu începere de la ora 10.00.

Ieri, reprezentanţii Uniunii Naţionale a Veteranilor Războiului de Independenţă au anunţat manifestări ample împotriva moţiunii de cenzură, la care au spus că vor participa peste 1.500 de oameni.

Începând cu ora 10.00 are loc ședința Legislativului care examineaza  moțiunea de cenzură depusă de Partidul Comuniștilor impotriva Guvernului.

Anterior,  intenția de a vota demiterea Guvernului si-au anuntat-o deputatii  PCRM si  PDM ,  neafiliatii Mihai Godea si Sergiu Sîrbu  si socialistii in frunte cu Igor Dodon .


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/protest-impotriva-motiunii-de-cenzura-la-parlament/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19