Select your Top Menu from wp menus

Protagonista procesului „Rubygate” este aşteptată ca martoră, luni, la procesul lui Berlusconi

Marocana Karima El Mahroug, principala protagonistă în procesul în care Silvio Berlusconi este acuzat că a întreţinut relaţii sexuale contracost cu ea pe când era minoră şi abuz de putere, este aşteptată luni la un tribunal din Milano unde urmează să fie audiată prima dată ca martoră, scrie MEDIAFAX.

De această dată, „tânăra se va prezenta”, a declarat pentru AFP Paola Boccardi, avocata sa.

Este a treia oară când „hoaţa de inimi” este convocată de tribunal. Ea nu s-a prezentat la audierile precedente, pe 10 şi 17 decembrie.

Berlusconi este judecat începând din aprilie 2011, la Milano, pentru întreţinere de relaţii sexuale cu o minoră şi abuz de putere, după ce a plătit prestaţiile tinerei marocane cunoscute sub numele de Ruby, pe care a eliberat-o exercitând presiuni asupra poliţiei, care a arestat-o pentru un furt, în mai 2010.

În acest caz, Berlusconi, în vârstă de 76 de ani, se declară victima unei „gigantice operaţiuni de defăimare”. El recunoaşte că i-a dat bani lui Ruby, dar, susţine el, cu scopul de a deschide un centru de înfrumuseţare şi a evita să se prostitueze.

În timp ce presa a ţinut prima pagină cu relatări despre serate „bunga-bunga” la vila sa de lux de la Arcore, lângă Milano, în 2010, magnarul mass-media declara că aceste petreceri nu aveau „nimic ilegal” şi erau nişte serate „elegante”. El şi-a cerut, totuşi, scuze, justificându-le prin faptul că se simţea singur după divorţ şi pierderea mamei şi surorii sale.

sursa: mediafax.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/protagonista-procesului-rubygate-este-asteptata-ca-martora-luni-la-procesul-lui-berlusconi/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19