Select your Top Menu from wp menus

Proprietatea publică din Orhei este vândută, iar din banii câştigaţi sunt efectuate reparaţii şi alte lucrări

Din vânzarea proprietăţii publice sunt obţinute mijloace financiare pentru reparaţia străzilor şi alte lucrări care sunt efectuate în municipiul Orhei. Constatarea rezultă din nota Informativă la decizia de rectificare a bugetului municipal, care a fost aprobată de consilieri în cadrul şedinţei extraordinare de luni, 13 noiembrie.
Potrivit informaţiei citate, din banii obţinuţi în urma vânzării şi privatizării bunurilor publice municipale vor fi achitate lucrările de reparaţie a canalului de evacuare a apelor pluviale din strada Lazo, achiziţiile legate de iluminarea stradală, amenajarea teritoriului şi reparaţia străzilor.
Suma totală, provenită din vânzarea bunurilor municipale, care va fi repartizată pentru aceste capitole de cheltuieli, depăşeşte 1,4 mln de lei.
De notat că la începutul toamnei curente, autorităţile locale au organizat o licitaţie funciară, în cadrul căreia au fost scoase la vânzare mai multe terenuri din orașul Orhei.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/proprietatea-publica-din-orhei-este-vanduta-iar-din-banii-castigati-sunt-efectuate-reparatii-si-alte-lucrari/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19