Select your Top Menu from wp menus

Proprietarii clădirilor din Orhei – obligați să uniformizeze aspectul cromatic al clădirilor

Proprietarii clădirilor din Orhei vor fi obligați ca în cel mult 12 luni să uniformizeze aspectul cromatic al acestora. Prevederea se conține în Regulamentul de întreținere a fațadelor și asigurarea identității cromatice a clădirilor din municipiul Orhei, aprobat la ședința extraordinară a Consiliului Municipal Orhei.
Acest punct a stârnit îngrijorare din partea unor consilieri din opoziție. Liberalul Oleg Matei a spus că oamenii ar putea să nu aibă bani pentru a îndeplini această prevedere, dar și cea care ține de modificarea fațadelor în centrul istoric. Democratul Alexandru Donică a atras atenția că la mijloc e vorba și de amenzi destul de mari , care se pot aplica pentru nerespectarea prevederii.
De partea cealaltă Alexandru Țăranu, arhitectul-șef din cadrul Primăriei Orhei,  care este și autorul documentului, a declarat că persoanele care au construit sau modificat, clădirile conform proiectului, nu vor avea de suferit, dar cei care nu au actele necesare vor fi pedepsiți.
Decizia a fost aprobată cu votul a 19 din cei 23 de consilieri prezenți la ședință.
.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/proprietarii-cladirilor-din-orhei-obligati-sa-uniformizeze-aspectul-cromatic-al-cladirilor/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19