Select your Top Menu from wp menus

Pronostic de vicepremier: austeritate bugetară şi in continuare VIDEO/FOTO

 Cadrul bugetar pe termen mediu, pentru perioada anilor  2013-2015,   se afla in prezent la etapa de definitivare, a declarat viceprim-ministrul Mihai Moldovan, in timpul vizitei de lucru pe care intreprins-o marti la Orhei.  Urmeaza discutiile si aprobarile in Guvern, iar apoi – votul din Parlament.

Pentru ca sa nu apara din nou probleme de implementare a bugetului pe anul urmator discutiile, aprobarile in Guvern si Parlament ar trebui sa se incheie pana in luna decembrie . Insa, din nou, bugetul va fi unul auster, din  cauza dificultatilor legate de acumulari,  a mentionat Moldovan.

  • 4 audienta moldovan
  • 1 audienta moldovan
  • 2 audienta moldovan
  • 3 audienta moldovan

Aceste lucruri au fost anuntate in  startul audientei destinate cetatenilor din Orhei. Audienta a fost organizata concomitent pentru toti petitionarii si a durat mai putin de o ora.  In acest  interval de timp  cetatenii si-au expus diversele probleme in fata  viceprim-ministrului si a altor persoane prezente in sala metodica a Consiliului raional.

Spre exemplu, directorul Muzeului de Istorie si Etnografie din Orhei, Gheorghe Maxian, s-a plans pe lefurile mizere ale lucratorilor muzeali si pe faptul ca acoperisul muzeului din Orhei continua sa curgă, in ciuda unor vechi promisiuni de a-l repara.

Mihai Moldovan a  comentat situatia prin faptul ca nu doar pentru acest domeniu nu sunt finante suficiente.  Totodata, viceprim-ministrul  a  promis  ca de la 1 ianuarie 2013 salariile lucratorilor de cultura vor fi  intrucatva majorate:

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/pronostic-de-vicepremier-austeritate-bugetara-si-in-continuare-videofoto/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19