Select your Top Menu from wp menus

Promo-LEX a constatat mai multe abateri în alegerile la Jora de Mijloc

Misiunea de Observare Promo-LEX a Alegerilor Locale Noi a constatat anumite încălcări în scrutinul pentru funcția de primar al comunei Jora de Mijloc. Potrivit raportului ONG-ului,  două persoane,  care s-au identificat drept reprezentanții unui concurent electoral,  au instalat 2 camere video. Aceștia s-au prezentat ca fiind observatori, dar nu au legitimații,  afirmând că le vor primi mai târziu.

La o altă secție de votare din aceeași comună un alegător a sesizat președintele Biroului electoral pe seama prezenței camerelor video. Pentru câteva minute, procesul de votare a fost suspendat, iar majoritatea membrilor biroului au votat interzicerea filmării, aparatele de luat vederi fiind deconectate, dar acestea se află în incinta biroului.
În preajma încă unei secții de votare da fost observat un caz de transportare organizată a alegătorilor, care sunt verificați înainte de a intra în secție.

La alegerile din Jora de Mijloc concurează trei pretendenți: din partea Partidului Democrat, Partidului Socialiștilor și Partidului Șor. Până aproape de ora 10 în comună s-au prezentat la vot 13,43 % din alegători. 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/promo-lex-a-constatat-mai-multe-abateri-in-alegerile-la-jora-de-mijloc/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19