Select your Top Menu from wp menus

Proiectul de animatie basarabean In Exile a primit mii de dolari prin intermediul unui site de crowdfunding VIDEO

Basarabeanul Alexandru Kurilov a reusit sa atraga finantare – crowdfunding, pentru proiectul sau, scurtmetrajul de animatie In Exile. Pe platforma de stringere de fonduri IndieGoGo, In Exile a strins 7600 de dolari.
Tema filmului este una sociala si vorbeste despre copiii lasati de catre parinti, plecati peste hotare. Personajul principal al filmului este un baietel de 7 ani care sta cu bunica sa. Scurtmetrajul de animatie se centreaza pe retrairile baiatului si pe lumea sa interioara plina de imaginatie.

Mai jos aveti un interviu cu Alexandru Kurilov, acordat website-ului animationmagazine.eu.

In ce stadiu se afla proiectul In Exile?

 

In Exile este in etapa de pre-productie. Cu alte cuvinte suntem inca la etapa de a modela toate locatiile prezente in scenariu. In curind, vom prezenta publicului si sustinatorilor proiectului nostru primele teste de render ale acestei scene.

Planul initial era sa finalizam filmul in decurs de opt luni, insa din lipsa de sustinere financiara, proiectul a cazut in lista de prioritati.

 

Este un film de animatie psiho-social?

 

Nu stiu ce ar fi inseamnand psiho-social in raport cu filmul nostru. Insa raspunsul probabil este nu. In primul rand este istoria unui baietel. Asta ne propunem sa facem – sa povestim… Desigur filmul are si un substrat social. Scopul primar este ca filmul sa fie captivant si distractiv in felul sau.

 

Ce buget aveti alocat pentru acest proiect?

 

Pai nu avem un buget. Ne cistigam existenta facind spoturi video si grafice de tot felul. Si nu am avut ocazia pina acum sa ne putem permite luxul de a aloca un buget pentru acest proiect. In afara de sustinerea pe care am primit-o de la public prin intermediul campanie pe IndieGoGo, nu am avut nici un fel de buget. Banii pe care i-am strans prin crowdfunding au constituit mai putin de o patrime din bugetul proiectului.

 

Citi oameni lucreaza la In Exile?

 

Echipa consta din 4 oameni care combina mai multe functii si talente. Trebuie sa fii multiateral dezvoltat pentru a putea realiza un proiect de acest gen la noi.

 

continuarea pe animationmagazine.eu.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/proiectul-de-animatie-basarabean-in-exile-a-primit-mii-de-dolari-prin-intermediul-unui-site-de-crowdfunding-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19