Select your Top Menu from wp menus

Proiectile de artilerie descoperite la Susleni au fost neutralizate de genişti

26 proiectile de artilerie, de calibrul 45 mm, au fost neutralizate de către geniştii Armatei Naţionale, după ce au fost descoperite de o locuitoare a satului Susleni.
Obiectele explozive au fost descoperite în timpul lucrărilor agricole. La faţa locului s-a deplasat grupa de deminare a Batalionului de geniu „Codru”  care,  în urma cercetării terenului, a identificat si neutralizat munițiile ramase in pamant de pe vremea celui de-al Doilea Razboi Mondial.
Amintim ca acum 2 saptamani,  in timpul lucrarilor de excavare intr-o cariera de calcar  din cartierul Slobozia Doamnei al orasului Orhei,  a fost gasita o aviabomba neexplodata, iar in s.Vascauti – o grenada.

Citeste: AVIABOMBĂ la Orhei şi GRENADĂ la Vâşcauti, descoperite intr-o singură zi!

Pana in prezent, numarul cazurilor de descoperire a munitiilor de pe vremea celui de-al Doilea Razboi Mondial,  in raionul Orhei, se ridica la aproape 20 . In  majoritatea cazurilor,  din pamant au fost scoase  aruncatoare de mina  si grenade.Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/proiectile-de-arilerie-descoperite-la-susleni-au-fost-neutralizate-de-genisti/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19