Select your Top Menu from wp menus

Proiectil de artilerie, în ŞOPRON la Selişte Orhei

Încă o muniţie de pe vremea celui de-Al Doilea Război Mondial a fost găsită în raionul Orhei. Descoperirea a fost făcută ieri, într-o curte din satul Selişte. Un proiectil de artilerie de 76mm, cu o vechime de peste 70 de ani, a fost găsit intr-in şopron, în timpul lucrărilor de gospodărie.

În după amiaza aceleiaşi zile, proiectilul a fost ridicat din şopron de către o echipă de genişti şi astfel eliminat orice risc pentru oameni şi bunuri materiale.

Cazul de la Seliste este deja al şaselea în acest an, când în diferite localităţi din raionul Orhei au fost descoperite muniţii de război. 

Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale Orhei atrage atenţia că în cazul depistării unor obiecte care ar putea prezenta pericol de explodare, este categoric interzis de a le atinge, dar e necesar imediat de anunţat Pompieri sau Poliţia, apelând numerele 901, respectiv, 902.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/proiectil-de-artilerie-in-sopron-la-seliste-orhei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19