Select your Top Menu from wp menus

Proiect de lege pentru redistribuirea a 45% din impozitele percepute la Chșinău și Bălți pentru localități sărace

Ministerul finanțelor a propus o lege nouă care va obliga municipiile Chișinău și Bălți să verse într-un fond special 45% din impozitele pe venit ale persoanelor fizice pentru a fi redistribuite localităților mai sărace.
Ministrul Veaceslav Negruță le-a spus astăzi jurnaliștilor la Parlament că această inițiativă va aduce transparență în sistemul de redistribuire a veniturilor bugetare și că nu va fi împovărătoare pentru cele două municipii.
Dar deputatul liberal, Valeriu Munteanu a spus că inițiativa are scopul să reducă veniturile primăriei capitalei și să lovească în primarul liberal Dorin Chirtoacă.

sursa: europalibera.org


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/proiect-de-lege-pentru-redistribuirea-a-45-din-impozitele-percepute-la-chsinau-si-balti-pentru-localitati-sarace/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19