Select your Top Menu from wp menus

Proiect de alimentație mai SĂNĂTOASĂ în școli și grădinițe

Ministerul sănătății de la Chișinău a anunţat  că a finalizat proiectul unei alimentații mai sănătoase în școli și grădinițe, care va fi aplicat începând de la 1 septembrie.

Într-un comunicat de presă ministerul spune că noile meniuri au fost elaborate în premieră pentru sezonul rece și cel cald și prevăd o alimentație mai bogată în fructe și legume și promovează consumul de apă filtrată sau îmbuteliată.

Printre altele, noul regim alimentar prevede două zile pe săptămână în care se va consuma pește și alimente dietetice pentru copiii cu afecțiuni digestive. Au fost excluse din meniu alimentele cu adaos de aditivi alimentari (mezeluri și salamuri), produsele prăjite în grăsimi și s-a redus cantitatea de pâine și paste făinoase. Schimbarea regimului alimentar din școli și grădinițe s-a făcut la sugestia unor asociații de părinți.

sursa: europalibera.org


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/proiect-de-alimentatie-mai-sanatoasa-in-scoli-si-gradinite/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19