Select your Top Menu from wp menus

Programări doar online la depunerea dosarelor pentru cetățenia română

Depunerea dosarelor pentru obținerea cetăţeniei române, la toate birourile teritoriale din România, se efectuează doar în baza programărilor online. Ultimul biroul care mai recepţiona dosare fără programare, cel de la Bucureşti, de astăzi, 22 mai, trece la programările online pe site-ul www.cetatenie.just.ro, transmite IPN cu referire la Autoritatea Națională pentru Cetăţenie (ANC).

Potrivit unui comunicat de presă al ANC, din 24 mai, numărul de locuri disponibile programării online în vederea depunerii dosarelor la sediul ANC din București crește la 350 de programări pentru o zi de lucru cu publicul. Lista persoanelor programate va fi afișată pe pagina de internet a ANC cu cel puțin 7 zile înainte de data pentru care s-a făcut programarea. De asemenea, lista va fi afișată și la sediul ANC.

Birourile teritoriale din Galați, Iași și Suceava au trecut la recepţionarea dosarelor doar în baza programărilor online din data de 2 mai.

În Republica Moldova, la Bălţi şi Cahul, depunerea dosarelor pentru obținerea cetățeniei române la fel are loc în baza programărilor online. La Chişinău programarea se mai poate face la telefon sau la ghişeu.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/programari-doar-online-la-depunerea-dosarelor-pentru-cetatenia-romana/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19