Select your Top Menu from wp menus

Prognoza de ministru: zahar din belsug si preturi mai mici

Nu vom avea  deficit de zahăr.  Dimpotrivă, autoritățile se așteaptă că recolta de sfeclă de zahăr din acest an va fi una foarte bună și că prețul la acest produs ar putea să scadă. Declarații în acest sens au fost lansate astăzi, 2 septembrie, de către Vasile Bumacov, ministrul Agrigulturii și Industriei Alimentare (MAIA).

Potrivit acestuia „. Dacă în 2010 au stâns în medie 38 tone de pe ha, anul acesta ne dorim o medie de 40 tone de pe ha. În rezultatul prelucrării vom obține peste 100 mii tone de zahăr”, a afirmat ministrul.

„Se preconizează că Rusia și Ucraina, de asemenea, vor avea o recoltă foarte bună anul acesta. De aceea, putem să ne așteptăm la o micșorarea a prețului la zahăr”, a conchis Bumacov.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/prognoza-de-ministru-zahar-din-belsug-si-preturi-mai-mici/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19