Select your Top Menu from wp menus

Profesor al unei şcoli profesionale din Bălţi a fost reținut de poliție pentru corupere pasivă

Un profesor al unei şcoli profesionale din Bălţi a fost reținut de poliție pentru corupere pasivă.
Bărbatul în vîrstă de 51 ani, locuitor al municipiului Bălți a fost reţinut în flagrant, la data de 21 iunie, curent, în timp ce ar fi primit suma de 600 de lei de la un student al anului III a unei Școli Profesionale. Banii au fost oferiţi în schimbul susţinerii examenului de absolvire.

În urma pergheziţiei efectuate în biroul de serviciu al suspectului, angajații Inspectoratului Național de Investigații în conlucrare cu ofițerii urmărire penală din IP Bălți au depistat 2 500 lei, 1 000 ruble ruseşti şi o diplomă de absolvire a Şcolii Profesionale.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală. Dacă va fi condamnat pentru „Corupere pasivă”, bărbatul riscă o pedeapsă cu închisoare de la 3 la 7 ani, cu amendă de pînă la 60 000 lei.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/profesor-al-unei-scoli-profesionale-din-balti-a-fost-retinut-de-politie-pentru-corupere-pasiva/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19