Select your Top Menu from wp menus

Procurorul general spune că Vlad Plahotniuc nu e căutat de Interpol. Doi deputaţi nu cred în asta

Mass-media de la Chişinău relatează că în cadrul audierilor desfăşurate astaăzi în comisia de profil a parlamentului , Procurorul General , Valeriu Zubco a declarat că Vlad Plahotniuc nu este căutat de Interpol.
Audierile au avut loc cu uşile închise.
Adevărul.md scrie că Valeriu Zubco a declarat presei, după şedinţa comisiei, că Procuratura Anticorupţie a solicitat informaţia respectivă de la Biroul naţional Interpol, dar răspunsul a fost negativ.
Directorul Biroului naţional Interpol din Republica Moldova, Valentina Litvinov a reînsă a refuzat să răspundă la întrebările jurnaliştilor.
Potrivit Inprofunzime.md Unii membri ai comisiei însă susţin că Zubco face declaraţii la comanda politică.
”Domnul Zubco şi doamna Litvinov acţionează la comandă politică”, a specificat deputatul PLDM, Ion Butmalai.
”Nu este clar nimic, au refuzat să ne prezinte vreo dovadă că într-adevar, e aşa”, a menţionat deputatul PCRM, Artur Resetnicov. De cealaltă parte, Procuratura Generala respinge categoric acuzaţiile celor doi deputaţi.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/procurorul-general-spune-ca-vlad-plahotniuc-nu-e-cautat-de-interpol-doi-deputati-nu-cred-in-asta/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19