Select your Top Menu from wp menus

Procurorul general nu știe unde este Ilan Șor, dar promite atenție dosarelor de rezonanță

Procurorul General spune ca nu cunoaste unde se afla Ilan Sor. Totusi, Alexandru Stoianoglo spune ca dosarele de rezonanta vor fi „permanent” in atentia Procuraturii Generale, transmite ProTv.

Alexandru Stoianoglo, procurorul general:„Unde se afla Ilan Sor eu nu stiu. Din sursele care au aparut stiu ca el este in Israel. Asa, pur si simplu, am fost anuntati. …Dosarele de rezonanta vor fi in atentia permanenta a conducerii Procuraturii Generale. La sfarsitul saptamanii cred ca o sa fie o noua conducere la Procuratura Generala si planificam si organizam activitatea noastra in timpul apropiat.”

Ilan Sor a fost condamnat la sapte ani si jumatate de inchisoare pentru fraude la BEM. Acesta ar fi parasit tara, cand democratii au plecat de la guvernare.

De atunci Sor, care a fost lipsit de imunitate parlamentara, a aparut in mai multe interventii video, dar nu a spus niciodata unde se afla. Anterior, seful Interpol Moldova a anuntat ca fostul primar de Orhei ar fi in Israel.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/procurorul-general-nu-stie-unde-este-ilan-sor-dar-promite-atentie-dosarelor-de-rezonanta/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19