Select your Top Menu from wp menus

Procurorul General isi va prezenta raportul în mod public

In cadrul ședinței Parlamentului a fost votat în unanimitate faptul ca Procurorul General, Valeriu Zubco, să vină mâine, 27 octombrie cu un raport despre dosarele pe numele unor demnitari de stat.

Această solicitare a parvenit din partea deputatului comunist Alexandru Petcov şi a deputatului PL, Valeriu Saharneanu.

Anterior, se anunţase că vineri, 28 octombrie, Zubco va prezenta un raport Parlamentului însă aceasta să fie desfășurată cu ușile închise.

Raportul Procurorului a fost propus de către Speakerul, Marian Lupu, după ce premierul Vlad Filat a solicitat eliberarea din funcţie a lui Zubco, din motiv că instituţia condusă de el nu a reacţionat prompt în cazurile de atacuri de tip raider, precum și în cazul Baghirov.

Sursa: Politik.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/procurorul-general-isi-va-prezenta-raportul-in-mod-public/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19