Select your Top Menu from wp menus

Procurorul General a demisionat, iar Parlamentul se adună în şedinţă extraodinară pe 21 ianuarie

Procurorul General, Valeriu Zubco, și-a prezentat astăzi demisia. Demisia a fost anunţată de speakerul Marian Lupu pe care Zubco l-ar fi informat telefonic depsre decizia de a demisiona . Declaraţia lui Lupu a fost făcută după şedinţa Biroului Permanent al Parlamentului.
Tot  Lupu a  declarat  ca Parlamentul se va convoca în şedinţă extraordinară pe data de 21 ianuarie. În cadrul şedinţei se va discuta despre situaţia creată de omorul din 23 decembrie şi instituirea unei comisii parlamentare care să investigheze acest incident soldat cu moartea lui Sorin Paciu.
De notat ca astăzi,  după şedinţa AIE,  premierul Vlad Filat a declarat încă o dată că insistă asupta demisiei lui Zubco.
Iar Mihai Ghimpu a declarat,  înainte de şedinţa AIE, că funcționarii care au fost la vânătoare pe 23 decembrie trebuie demiși şi a promis că directorul Moldsilva, Ion Lupu va fi demis.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/procurorul-general-a-demisionat-iar-parlamentul-se-aduna-in-sedinta-extraodinara-pe-21-ianuarie/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19