Select your Top Menu from wp menus

Procurorul-şef ANTICORUPŢIE, despre dosarul şi BANII lui Ilan Şor VIDEO

Principalul învinuit în dosarul fraudelor din sistemul bancar, Ilan Șor, ar putea ajunge în viitorul apropiat pe banca acuzaților. O declarație în acest sens a fost făcută de către șeful Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari.

Întrebat dacă până la 1 august curent va fi transmis în judecată dosarul lui Ilan Șor, acesta a răspuns: „Inclusiv dosarul Șor. Toate dosarele de rezonanță.”, a spus Morari, citat de Ziarul Naţional.

Şeful Procuraturii Anticorupţie a reacţionat şi la alte întrebări referitoare la primarul de Orhei, Ilan Şor, care i-au fost adresate la mijlocul săptămânii curente în cadrul Clubului Jurnaliştilor de Investigaţie.

Viorel Morari a promis că va verifica de unde provin banii pe care  Ilan Şor îi cheltuieşte   la Orhei şi că va informa ulterior presa şi despre faptul dacă Şor a plătit impozite din acei 250 de milioane de dolari pe care susţine că i-a oferit lui Vlad Filat drept mită.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/procurorul-anticoruptie-despre-dosarul-si-banii-lui-ilan-sor-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19