Select your Top Menu from wp menus

Procurorii vor merge in ospeţie la judecătoarea din “Oraşul poveştilor”

Procuratura Generala  (PG) se va ocupa de verificarea  veniturilor magistratei Curtii Supreme de Justitie, Nina Cernat,  si a legitinitatii procurarii imobilului de lux de catre rudele acesteia, scrie Kommersant-Moldova cu referire la serviciul de presa al institutiei.

PG a reactionat astfel la adresa ministrului Justitiei care a solicitat sa fie cercetate legitimitatea procurarii unei case , estimata la zeci de milioane de lei,  care ar apartine soacrei  magistratei in varsta de 80 de ani, Ana Rusu. Toate acestea – urmare a unor articole publicate in Adevarul. 

Nina Cernat a declarat ca materialele aparute in presa despre averea ei sunt facute la comanda, iar actiunile ministrului Efrim au un substrat politic.

 

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/procurorii-vor-merge-in-ospetie-la-judecatoarea-din-orasul-povestilor/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19