Select your Top Menu from wp menus

Procurorii l-au reţinut pe poliţistul din Bălţi care a accidentat mortal o persoană

Procuratura mun.Bălţi l-a reţinut, pe Şeful secţiei Nord al biroului de migraţie din Bălţi, care marţea trecută, a lovit din plin doi pietoni în timp ce traversau regulamentar strada. În urma impactului unul dintre pietoni a decedat pe loc, iar celălalt a fost internat cu multiple traumatisme şi fracturi la spitalul din localitate.

Astăzi, poliţistul a fost audiat de procurori şi recunoscut în calitate de bănuit de încălcarea regulilor de securitate a circulaţiei sau de exploatare a mijlocului de transport de către persoana care conduce mijlocul de transport, soldată cu decesul unei persoane (art.264 alin.(3) Cod penal).

Acesta a fost reţinut preventiv pentru 72 de ore, la expirarea cărora, procurorii vor înainta judecătorului de instrucţie demers privind aplicarea măsurii preventive – arestul.

Sancţiunea articolului respectiv prevede o pedeapsă cu închisoare de la 3 la 7 ani cu privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de pînă la 4 ani.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/procurorii-l-au-retinut-pe-politistul-din-balti-care-a-accidentat-mortal-o-persoana/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19