Select your Top Menu from wp menus

Procurorii germani examinează cererile de extrădare a lui Victor și Viorel Țopa

Procuratura din Germania examinează cererile de extrădare pe numele lui Victor și Viorel Țopa, dar și a unui bărbat originar din Orhei , Vladimir Morari.
Cererea de extrădare  pe numele celor doi  oameni de afaceri, dar și a orheianului a fost expediată încă în toamna anului trecut, iar răspunsul citat de today.md este unul formalist în care se spune că procurorii germani examinează cazul semnalat de autoritățile moldovenești. În aprilie curent Ministrul Justiției, Vladimir Cebotari susținea că încă nu a primit un răspuns oficial la cererea de extrădare a fraților Victor și Viorel Țopa.
Cei doi s-au refugiat în Germania după ce au fost condamnați în Republica Moldova, acuzând caracterul politic al proceselor.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/procurorii-germani-examineaza-cererile-de-extradare-a-lui-victor-si-viorel-topa/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19