Select your Top Menu from wp menus

Procurorii britanici au obţinut mărturii scrise de la un câine-poliţist. VEZI „DOCUMENTUL”!

Reprezentantţii procuraturii britanice au obligat un câine-poliţist să participe în calitate de martor la un proces de judecată. Câinele Piersică a fsot solicitat de câteva ori de reprezentanţii procuratrii să ofere în scris detaliile arestului la care a luat parte. Încercările proprietarului câinelui de a explica că acesta niciodată nu a ştiut să scrie şi probabil niciodată nu va învăţa să facă acest lucru, nu s-au soldat cu succes.
Într-un final poliţistului-om i-a crăpat răbdarea şi acesta a hotărât să scrie explicaţiile în locul câinelui. Pe o blanchetă specială, ingeniosul poliţist cu un scris de copil a înserat : „ Eu îl gonsc. Îl muşc. Om rău. El gustos. Piersică-băiat bun”- La compartimentul „vârsta” proprietarul câinelui a indicat că martorul are 4 ani, iar în loc de semnătură a desenat amprenta unei labe de câine. „ Capodopera” a fost răspândită cu repeziciune pe paginile angajaţilor poliţiei britanice de pe reţelele sociale.
Potrivit Yahoo News procurorii britanici nu s-au arătat încântaţi de acest caz şi s-au plâns şefilor poliţiei că au fost minţiţi.
Totuşi este puţin probabil ca autorul „depoziţiei” să fie pedepsit, reprezentanul sindicatului poliţiştilor din West Midlands , Ian Edwards a declarat că sunt vremuri grele pentru poliţie, iar uneori simţul umorului este o cale de a scăpa de frustrări.

sursa: Radio Orhei

declaratia caine


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/procurorii-britanici-au-obtinut-marturii-scrise-de-la-un-caine-politist-vezi-documentul/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19