Select your Top Menu from wp menus

Procurorii au precheziţionat locuinţa fostului director al Rezervaţiei Pădurea Domnească.

Procurorii au precheziţionat în această seară locuinţa fostului director al Rezervaţiei Pădurea Domnească. Potrivit UNION în casa lui Denis Eremciuc erau căutate arme, muniţii şi documente, dar nu s-a găsit nimic.
Ieri Centrul de Investigaţii Jurnalistice anunţa că fostul director al Rezervaţiei Naturale Pădurea Domnească Denis Eremciuc şi alţi doi foşti subalterni, inginerii Valeriu Svistun şi Ghenadie Zatuşevschi, au fost reţinuţi marţi de către procurori în cadrul anchetei penale privind moartea lui Sorin Paciu
Avocatul Vitalie Iordache a cofirmat pentru Centrul de Investigaţii Jurnalistice că Denis Eremciuc este reţinut pentru 72 de ore.
Astăzi Ziarul de Gardă a scris că Gheorghe Creţu, fostul vice-preşedinte al Curţii de Apel Chişinău, bănuit de procurori că ar fi împuşcat în Sorin Paciu, a declarat pentru ZdG că în dosarul penal «se fac jocuri politice şi de altă natură», fără însă a oferi detalii. Referitor la cele întâmplate în Pădurea Domnească pe 23 decembrie, Creţu ne-a spus că între el şi victima, Sorin Paciu erau aproximativ 100 de metri, iar între ei, mai era încă o persoană. Creţu însă a refuzat să-i divulge numele acelei persoane.