Select your Top Menu from wp menus

Procurorii au obţinut o sentinţă de condamnare pentru un tată care şi-a molestat sexual fiul vitreg

Procurorii au obţinut o sentinţă de condamnare pentru un tată care şi-a molestat sexual fiul vitreg.

Potrivit rechizitoriului, în perioada anului 2010, băiatul care avea doar 6 ani a fost în repetate rânduri supus acţiunilor violente cu caracter sexual din partea tatălui vitreg.

În perioada menţionată mama copilului era plecată la muncă cu ziua în sat, iar soţul acesteia rămânea deseori cu victima acasă.

Bărbatul în vârstă de 35 ani nu şi-a recunoscut vina, iar recent a fost condamnat la 14 ani de închisoare în penitenciar de tip închis.

PG informează că la cererea procurorului, băiatul a rămas sub tutela bunicii, iar la reabilitarea psihologică a victimei au contribuit ONG-le specializate din ţară.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/procurorii-au-obtinut-o-sentinta-de-condamnare-pentru-un-tata-care-si-a-molestat-sexual-fiul-vitreg/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19