Select your Top Menu from wp menus

Procuratura cere ridicarea imunității lui Tauber și Apostolova

Procurorul general interimar Dumitru Robu a venit în Parlament și cere deputaților permisul pentru ridicarea imunității deputatelor din fracțiunea Partidului ȘOR Marina Tauber și Reghina Apostolova.

Anunțul a fost făcut de către președinta Parlamentului Zinaida Greceanîi, care a dat citire solicitărilor procurorului general interimar.

Membrii Comisiei Juridice Numiri și Imunități s-a întrunit într-o ședință ad-hoc, pentru a examina solicitările Procuraturii. La ședință au fost invitate și deputatele vizate, pentru a li se aduce la cunoștință cererile acuzatorului de stat.

Ședința Parlamentului a fost întreruptă și urmează a fi reluată în aproximativ 1,5 ore.

Amintim că, la sfârșitul lunii iulie, tot la cererea procurorului general interimar, i-a fost ridicată imunitatea deputatului Ilan Șor, liderul formațiunii.

sursa: tv8.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/procuratura-cere-ridicarea-imunitatii-lui-tauber-si-apostolova/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19