Select your Top Menu from wp menus

Procuratura cere pedepse cu închisoarea pentru trei tineri care şi-au violat colegul de liceu

Procuratura raionului Hînceşti va cere mîine în instanţa de judecată condamnarea la cîte 10 ani de închisoare a trei adolescenţi, care acum doi ani, l-au violat pe un coleg mai mic.

Cazul a avut loc în septembrie 2012, în incinta unui liceu din or.Hînceşti, cînd un elev din clasa a III-a a fost violat trei zile la rînd de către trei colegi din clasa a X-a. Totul s-a întîmplat în timpul pauzelor dintre ore, minorul de 9 ani fiind dus cu forţa şi violat de inculpaţi în sala sportivă şi vestiarele liceului.

Victima a avut curajul să le povestească părinţilor prin ce a trecut, aceştia alertîndu-i pe oamenii legii.

Inculpaţii nu şi-au recunoscut vinovăţia, iar expertizele psihiatrice legale, dispuse de procurori pe acest caz au concluzionat că aceştia erau responsabili la momentul comiterii crimei.

Învinuiţilor le este incriminată comiterea infracţiunii prevăzute de art.172 alin.(3) (homosexualitatea săvîrşită prin constrîngere fizică şi psihică a persoanei, profitînd de imposibilitatea acesteia de a se apăra, de două sau mai multe persoane asupra unui minor despre care se ştia cu certitudine că nu a atins vîrsta de 14 ani).


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/procuratura-cere-pedepse-cu-inchisoarea-pentru-trei-tineri-care-si-au-violat-colegul-de-liceu/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19