Select your Top Menu from wp menus

Procuratura a cerut ajutorul autorităților elvețiene în anchetarea lui Plahotniuc

Procuratura Anticorupție a transmis autorităților elvețiene o solicitare de asistență juridică internațională în legătură cu anchetarea fostului președinte al Partidului Democrat Vladimir Plahotniuc. Informația a fost confirmată pentru TV8 de purtătorul de cuvânt al Procuraturii Generale, Emil Gaitur.

„Procuratura Anticorupție a expediat o cerere de asistență juridică penală internațională către autoritățile elvețiene”, a spus Emil Gaitur. Totuși, el nu a confirmat și nu a infirmat că procurorii ar solicita ca fondurile lui Plahotniuc depuse la băncile din Zurich să fie înghețate, pe motiv că ar prejudicia procesul penal.

Despre faptul că autoritățile Republicii Moldova au transmis celor elvețiene o solicitare de asistență juridică a scris ieri presa elvețiană.

sursa: tv8.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/procuratura-a-cerut-ajutorul-autoritatilor-elvetiene-in-anchetarea-lui-plahotniuc/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19