Select your Top Menu from wp menus

Procedura de transcriere a actelor românești va fi simplificată

Începând din 2 iulie 2013 cetățenii români din R. Moldova care și-au redobândit cetățenia română vor putea să-și transcrie actele nu numai în București, dar și în Iași, Galați, Cluj Napoca, Suceava și Timișoara. Se vor evita astfel cozile interminabile, nervii, mita si termenele prelungite.

Potrivit cetatenie-primesc.eu, în Monitorul Oficial Nr. 397, din 2 Iulie2013 a fost publicată Legea pentru modificarea și completarea Legii nr. 119/1996 cu privire la actele de stare civilă. Redobândirea cetățeniei române presupune transcrierea actelor de stare civilă: certificatul de naștere și, după caz, certificatul de căsătorie și cetificatul de naștere a copilului minor. Lucru care era foarte dificil pentru cei care trebuiau să transcrie actele doar la București.

Începând de marți, 2 iulie, românii din R. Moldova care și-au redobandit cetățenia româna vor putea sa-și transcrie certificatele de naștere nu numai in București, dar și în Iași, Galați, Cluj Napoca, Suceava și Timișoara.

sursa: moldova.org


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/procedura-de-transcriere-a-actelor-romanesti-va-fi-simplificata/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19