Select your Top Menu from wp menus

Problema incălzirii liceului din Susleni, transformată într-o chestiune politică VIDEO

Din  cauza a  20 de mii de lei, necesari  procurarii  unui cazan nou  pentru liceul „V.Lupu” din  Susleni,  la sedinta Consiliului raional  (C.R.) Orhei de joi, 15 noiembrie,  s-a ajuns la  certuri si suparari partinice.

Solicitarea de alocare a  banilor  pentru cazan nu a fost sustinuta de consilierii  PLDM şi PCRM , care au declarat că primarul de Susleni putea sa gaseasca aceasta suma si la nivel local. Potrivit liberal-democratilor si comunistilor, in cel mai bun caz, bani din bugetul raionului vor  fi alocati peste vreo 3 săptămâni , cand C.R. Orhei  se va intruni în şedinţă extraordinară.

Consilierii PDM  au calificat aceasta  atitudine drept una bazata pe criterii  politice.  Democratii si-au facut declaratia dupa ce, mai inainte,  nu a fost satisfacut  nici  demersul de alocare a  60 de mii de lei  pentru repararea sediului primariei comunei Step-Soci unde primarul, ca si cel din Susleni, este membru PDM.

Abia dupa o pauza de calmare a spiritelor, consilierii au reusit sa cada  de acord  asupra  redirectionarii sumei de  19700 lei, preconizata pentru  Centrul Militar Teritorial Orhei, catre primaria Susleni.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/problema-incalzirii-liceului-din-susleni-transformata-de-consilierii-raionali-intr-o-chestiune-politica-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19