Select your Top Menu from wp menus

Pro TV: Angajaţii anticorupţie au descins în acestă dimineaţă cu prercheziţii la sediul Inspectoratului Fiscal de Stat

Perchezitii la Inspectoratul Fiscal Principal de Stat. In dimineata zilei de azi mai multi angajati ai Centrului National Anticoruptie au discins in sediul Inspectoratului Fiscal de Stat pentru perchezitii, scrie PRO Tv
La fata locului se afla seful sectiei Urmarire Penala CNA, Bogdan Zumbreanu. Acesta nu a facut declaratii pentru presa. Se stie doar ca in interiorul institutiei se fac perchezitii. Nici reprezentantii FISC-ului nu au oferit mai multe detalii. Usile de la intrare sunt inchise.

sursa: protv.md

Publika.md susţine că doi ofiţeri anticorupţie sunt bănuiţi că sunt implicaţi în dosarele penale pornite pe comiterea mai multor abuzuri şi acte de corupere de către înalţi funcţionari de stat. În legătură cu acestea, în această dimineaţă, Centrul Naţional Anticorupţie, împreună cu procurorii, desfăşoară mai multe percheziţii în raza Capitalei, dar şi la Inspectoratul Fiscal Principal de Stat.
Din informaţii neconfirmate oficial, cei doi ar fi interceptat, ilegal, convorbiri telefonice şi le-ar fi oferit şefului FISC, Nicolae Vicol.