Select your Top Menu from wp menus

„Prison Break” la Penitenciarul Brăneşti, Orhei. A evadat un deţinut . FOTO

În seara zilei de sâmbătă , 5 ianuarie,  un deţinut a evadat de la Penitenciarul nr.18-Brăneşti relatează Radio Orhei cu referire la serviciul de presă al DIP.
Lipsa deţinutului s-a constatat în jurul orei 22:30, în timpul efectuării controlului condamnaţilor aflaţi la sectorul de resocializare a Penitenciarului
Deţinutul originar şi locuitor al satului Mereni, Anenii-Noi , îşi ispăşea pedeapsa de 5 ani de privaţiune de libertate pentru furt şi jaf .
Condamnatul era încadrat în cîmpul muncii la cazangeria blocului administrativ situat în afara penitenciarului şi avea dreptul la deplasare fără escortă. Deţinutul, a părăsit samavolnic locul de muncă, deplasîndu-se într-o direcţie necunoscută.

La moment, de către serviciile abilitate ale sistemului penitenciar în comun cu organele de poliţie, se întreprind acţiunile necesare de căutare a condamnatului.

Departamentul Instituţiilor Penitenciare face un apel către toţi cetăţeni: în cazul în care dispun de informaţii despre locul aflării deţinutului GOGU Vitalie Ion, a.n. 1986, să telefoneze la tel: 022-55-90-68; 022-63-69-68.

detinut branesti


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/prison-break-la-penitenciarul-branesti-orhei-a-evadat-un-detinut-foto/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19