Select your Top Menu from wp menus

Principele Nicolae al României la Orhei: Mă bucur să descopăr ţara noastră VIDEO

Oraşul Orhei a fost vizitat astăzi de Alteţa Sa Regală, Principele Nicolae. Acesta s-a întâlnit cu reprezentanţi ai administraţiei orăşeneşti, iar ulterior a mers la Colegiul de Medicină şi biserica Sfântul Vasile de la Brazi, din cadrul Mitropoliei Basarabiei, unde s-a întâlnit şi cu elevi de la Liceul Onisifor Ghibu din Orhei.
Principele Nicolae a declarat că aceasta este prima sa vizită în R. Moldova. Oaspetele a mentionat  că anul trecut a înfiinţat o editură – Curtea Veche,  prin intermediul căreia se promovează educaţia şi lectura în rândul copiilor.

Principele  s-a aratat convins de necesitatea incurajarii tinerilor basarabeni  si fortificarii legaturilor  cu România şi familia regală.  Acesta  şi-a exprimat speranţa că va  reveni în R. Moldova şi cu o donaţie de carte.

În vizita sa la Orhei, Principele Nicolae a fost însoţit şi de Ambasadorul României în Republica Moldova, Marius Lazurcă.
În octombrie 2013, Orheiul a mai fost vizitat de reprezentanţi ai  Familiei Regale din România – Principesa Moştenitoare Margareta şi Principele Radu.
vezi şi Principesa Margareta şi Principele Radu au fost primiţi la Orhei cu pâine, sare şi flori FOTO


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/printul-nicolae-al-romaniei-la-orhei-ma-bucur-sa-descopar-tara-noastra-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19