Select your Top Menu from wp menus

Printre 10.000 de spectatori din PMAN – trei intoxicaţi cu alcool, doi minori-cerşetori , doi tineri inarmaţi

La concertul  consacrat Zilei Independentei au avut loc cateva situatii care au necesitat reactii din partea sutelor de politisti disclocati in centrul capitalei republicii.

Potrivit unui comunicat al MAI, pe durata  concertului din Piața Marii Adunări Naționale, opt cetățeni s-au adresat pentru acordarea ajutorului medical. Trei dintre aceștia au fost diagnosticați cu “intoxicaţie cu alcool”, iar alți cinci au avut diverse probleme de sănătate.
Doi minori au fost plasați la Centrul de triere, pentru practicarea cerșitului, dar și pentru vagabondaj

În același timp, angajații Poliției au identificat 12 persoane, care au manifestat abateri de la normale legale. Pe numele a patru dintre acestea au fost întocmite procese verbale, pentru consum de băuturi alcoolice în locuri publice şi apariţia în astfel de locuri în stare de ebrietate.

În cadrul acţiunilor de menţinere a ordinei publice, la filtrul din bd. Ştefan cel Mare intersecție cu str. Puşkin, angajații Comisariatului de Poliție Centru, au depistat două persoane, aproximativ la ora 20:00, care aveau asupra lor arme. Ambii tineri, născuți în anul 1987, aveau asupra lor pistoale traumatice, deținute legal. În privinţa celor doi au fost definitivate procedurile de constatare privind “participarea la întrunire a persoanelor ce deţin arme, substanţe explozive, orice substnţe interzise sau alte obiecte ce pot pune în pericol viaţa sau sănătatea oamenilor”. Acestea urmează a fi expediate procurorilor, care vor adopta o decizie, conform competenţei.

Dacă vinovăția tinerilor  va fi demonstrată, acestia  riscă sancțiune cu amendă de la 100 la 150 u.c., cu privarea dreptului de a deține arme.

Potrivit datelor politiei, pe durata concertului din 27 august, in Piața Marii Adunări Naționale, fluxul persoanelor a constituit circa 10.000 persoane.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/printre-10-000-de-spectatori-din-pman-trei-intoxicati-cu-alcool-doi-minori-cersetori-doi-tineri-inarmati/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19