Select your Top Menu from wp menus

Principalul suspect de otravirea lui Alexander Litvinenko, a fost decorat de Vladimir Putin

Andrei Lugovoy, fost agent FSB, actual deputat, principalul suspect de otravirea cu poloniu radioactiv a lui Alexander Litvinenko (fost spion rus si critic al lui Vladimir Putin) a fost decorat de presedintele Rusiei, anunta Reuters. Alexander Litvinenko, 43 de ani, fost agent FSB care se refugiase in Marea Britanie, a baut un ceai cu Andrei Lugovoy si cu omul de afaceri Dmitri Kovtun intr-un hotel din Londra in noiembrie 2006, iar dupa doar cateva zile a murit intr-un spital din Londra din cauza otravirii cu poloniu radioactiv.

Andrei Lugovoy, deputat al Partidului Nationalist, a fost decorat de Vladimir Putin cu medalia pentru servicii aduse patriei pentru „contributia sa la dezvoltarea Parlamentului Rusiei”.

Intr-o scrisoare redactata de pe patul de moarte in anul 2006, Alexander Litvinenko l-a acuzat pe Vladimir Putin ca a ordonat uciderea sa, acuzatie respinsa de Kremlin.

Autoritatile britanice i-au considerat pe Andrei Lugovoy si Dmitri Kovtun principalii suspecti in acest caz, insa Rusia a refuzat extradarea lor pentru a fi judecati.

sursa: hotnews.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/principalul-suspect-de-otravirea-lui-alexander-litvinenko-a-fost-decorat-de-vladimir-putin/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19