Select your Top Menu from wp menus

Primul vaccin împotriva bolii Parkinson se află în faza de testare

Zece persoane cu boala Parkinson au primit săptămâna trecută injecții cu primul vaccin împotriva acestei boli.

Medicamentul, numit PD01A, este menit că distrugă alfa-synucleina, proteina despre care se crede că declanșează apariția bolii prin acumularea în creier, afectarea producerii dopaminei și afectarea neuronilor, potriti NewScientist.

Compania carte a creat vaccinul este din Viena, Austria, și afirmă că acesta este primul tratament care vizează direct cauza bolii, spre deosebire de tratamentele existente, care doar ameliorează simptomele.

În total, 32 de persoane vor primi vaccinul. Obiectivul companiei este de a se asigura că vaccinul este sigur, dar și dacă se observă ameliorarea simptomelor.

sursa: jurnal.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/primul-vaccin-impotriva-bolii-parkinson-se-afla-in-faza-de-testare/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19