Select your Top Menu from wp menus

Primul tren european a ajuns la Chișinău

Primul tren renovat la standarde europene a ajuns, în această dimineaţă, la Chişinău, anunță Publika TV. Călătorii se vor bucura, însă, de confortul din vagoane abia peste o lună, timp în care trenul va fi testat pentru a oferi maximă siguranţă pasagerilor.

Potrivit Publika TV, garnitura este compusă din trei vagoane – de clasa întâi, doi și trei. Toate au fost adaptate pentru persoanele cu dizabilităţi, dispun de toalete moderne, aer condiţionat, spaţii amenajate pentru bagaje şi supraveghere video pe timpul călătoriei. Scaunele sunt echipate cu prize pentru telefoanele mobile şi pentru laptopuri. În timpul călătoriei, pasagerii vor putea utiliza internetul.

Trenul, care va circula la Ocniţa, a fost renovat la Fabrica din Paşcani, România. Modernizarea a costat peste două milioane de euro.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/primul-tren-european-a-ajuns-la-chisinau/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19