Select your Top Menu from wp menus

Primul sex-shop social va fi deschis la Orhei

Autoritățile din Orhei continuă să surprindă plăcut locuitorii și oaspeții orașului cu inițiative inedite. Începând cu ziua de astăzi, 1 aprilie, la Orhei va activa primul sex-shop social din Republica Moldova.

Într-un mesaj postat pe rețelele de socializare și transmis prin intermediul avocaților se spune că ” Orheiul a demonstrat până acum că este primul în toate, așa că s-a decis continuarea acestei tradiții frumoase. În primul sex-shop social, oamenii vor beneficia de cele mai calitative produse la cele mai accesibile prețuri.

După un studiu şi un sondaj efectuat în rândul populației, s-a constatat că o marfă de primă necesitate sunt păpuşile gonflabile cu chipurile politicienilor  și demnitarilor. Aşa că această marfă elitară nu va lipsi din asortiment, oferindu-le posibilitatea chiar şi celor mai nevoiaşi oameni să-şi realizeze cele mai tainice dorinţe  legate de persoanele sus-puse.

După deschiderea festivă de astăzi, 1 aprilie, a primului sex-shop social la Orhei,  rețeaua acestor unități comerciale atât de necesare populației, care după furtul miliardului a devenit și mai săracă, va fi extinsă pe teritoriul întregii republici”, se mai arată în mesajul transmis prin intermediul avocaților.

Acest articol este prilejit de  semnificația zilei de astăzi,  a umorului şi păcălelilor, şi trebuie tratat ca atare.