Select your Top Menu from wp menus

Primul apel din 2016 la SERVICIUL 901 din Orhei, din cauza unei oale UITATE pe foc

În ultima zi a anului 2015 şi în primele trei zile ale anului 2016, Unitatea de pompieri şi salvatori din Orhei a efectuat 9 intervenţii în 5 cazuri de incendii semnalate în raionul Orhei şi în alte 4 cazuri din raioanele Rezina, Telenesti şi Şoldăneşti.

Potrivit datelor DSE Orhei, pentru cazurile din raionul Orhei, în fiecare zi a anului curent pompierii au fost apelaţi câte o dată, iar în ultima zi a anului trecut – de două ori.

În ziua de 31 decembrie, pe strada 31 August din cartierul Slobozia Doamnei a oraşului Orhei s-a aprins un tomberon şi, în aceeaşi zi, în satul Peresecina a luat foc vegetaţia uscată.

Din cele 3 semnale înregistrate de la începutul anului curent, un caz mai serios a avut loc duminică, 3 ianuarie, în satul Step-Soci. Incendiul care a izbucnit într-o încăpere auxiliară a unei gospodării individuale a afectat o porţiune mică din tavanul încăperii.

Din primele două apeluri înregistrate la DSE Orhei în zilele de 1 şi 2 ianuarie, cel de-al doilea s-a încheiat cu întoarcerea autospecialei din drum, după ce a fost contramandată alerta despre un incendiu în satul Ivancea.

Prima alertă din anul curent, la care pompierii din Orhei au reacţionat cu promptitudine, a fost provocată de o oală uitată pe foc. Pe 1 ianuarie, din cartierul Bucuria al oraşului Orhei a parvenit un semnal că dintr-un apartament de pe str Unirii nr.2 iese fum. Deplasându-se la faţa locului, echipa de pompieri a constatat că locatarii au uitat o cratiţă pe aragazul din bucătărie.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/primul-apel-din-2016-la-serviciul-901-din-orhei-din-cauza-unei-oale-uitate-pe-foc/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19