Select your Top Menu from wp menus

Primele de O JUMĂTATE DE MILION de dolari pentru fotbaliștii Milsami încă nu au fost achitate

Portalul Moldfootball.com scrie cu referire la surse neprecizate că fotbaliștii Milsami Orhei încă nu și-au primit primele pentru titlul de campioană și  evoluția în competițiile fotbalistice europene de anul trecut. Jucătorii urmau să primească cca 300.000 dolari pentru că Milsami a devenit campioană și cca 250.000 dolari pentru că echipa a  jucat în Liga Campionilor.

Sursa citată amintește că a făcut cunoscută această situație încă patru luni în urmă. Potrivit Moldfootball, salariile fotbaliștilor pentru lunile ianuarie – februarie urmează a fi achitate în viitorul apropiat. Pe de altă parte pentru rezultatele din competițiile europenem formația urmează să încaseze plăți de solidaritate din partea UEFA de peste 1 milion de euro.
Amintim că într-o investigație publicată pe Anticoruptie.md se relata că în anii trecuți echipa Milsami a primit finanțări  de peste 10 milioane de lei  de la compania Avia Invest, cea care a primit în concesiune pe 49 de ani Aeroportul Internațional Chișinău.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/primele-de-o-jumatate-de-milion-de-dolari-pentru-fotbalistii-milsami-inca-nu-au-fost-achitate/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19