Select your Top Menu from wp menus

 Primele CHELTUIELI din Fondul de rezervă al CR Orhei, după un REGULAMENT nou

La prima şedinţă a Consiliului raional (CR) Orhei din acest an au fost aprobate primele cheltuieli din  Fondul de rezervă (FR). Aceasta, după ce în aceeaşi şedinţă a fost aprobat un nou Regulament  al FR al CR Orhei .

În cadrul şedinţei CR Orhei din data de 3 martie a fost abrogat Regulamentul vechi conform căruia banii erau alocaţi în perioada ultimilor 4 ani  şi a fost aprobat un Regulament nou. Conform celui din urmă, de acum încolo sumele repartizate din Fondul de Rezervă vor fi direcţionate spre Direcţia Asistenta Socială, iar beneficiarii îşi vor putea primi banii prin intermediul oficiilor poştale. Consilierii vor avea de aprobat dispoziţiile preşedintelui raionului care are dreptul să aloce  unei persoane fizice cel mult 5 mii de lei.

Aprobarea noului Regulament a fost urmată şi de o serie de aprobări ale dispoziţiilor preşedintelui raionului. Printre beneficiarii despre care s-au făcut menţiuni în timpul şedinţei s-ar afla un grup de fotbalisti-veterani care au nevoie de echipamente sportive şi o persoană care a realizat fotografii pentru Consiliul raional.

Lista integrală a beneficiarilor ar putea să apară în presă tipărită, dar pe site-ul Consiliului raional Orhei aceasta nu este de găsit. La fel ca şi listele beneficiarilor de ajutoare financiare care au fost acordate în timpul mandatului precedentului Consiliu raional. Asta, contrar promisiunii care a fost făcută la începutul activităţii actualului  Consiliu privind publicarea listelor beneficiarilor pe site-ul oficial al autorităţii publice raionale de la Orhei.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/primele-cheltuieli-din-fondul-de-rezerva-al-cr-orhei-dupa-un-regulament-nou/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19