Select your Top Menu from wp menus

Primele cazuri de intoxicare cu ciuperci in octombrie, la Orhei

Saptamana trecuta,  în raionul Orhei au fost inregistrate   două cazuri de intoxicaţie cu ciuperci.
Primul caz a a avut loc  in satul Susleni. O persoană  a avut de suferit dupa ce a cules  ciuperci necunoscute  în pădurea din apropierea satului  de bastina şi le-a pregătit în condiţii casnice.

În al doilea caz, victima a intoxicarii a devenit o persoana care  a cumpărat ciuperci, de asemenea necunoscute,  pe traseul Chişinău-Orhei.  Mai mult ca atat. Ciupercile ar fi fost mancate in stare cruda, precizeaza Centrul de Sanatate Publica Orhei.

Medicii atrag atentia ca cele mai grave intoxicaţii sunt  cu ciupercile otrăvitoare. Insa si consumul ciupercilor   comestibile,  pastrate si preparate necorespunzator,  pot crea probleme de sanatate, mai ales copiiilor si persoanelor de varsta a treia.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/primele-cazuri-de-intoxicare-cu-ciuperci-din-octombrie-la-orhei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19