Select your Top Menu from wp menus

Primarul unui sat din raionul Făleşti va compărea în faţa instanţei de judecată

Procurorii au finalizat urmărirea penală şi au expediat în instanţa de judecată cauza penală de învinuire a primarului unui sat din Făleşti, învinuit de corupere pasivă şi fals în acte publice.

Potrivit Serviciului Nord al Procuraturii anticorupţie, începînd cu luna aprilie, inculpatul a pretins de la un bărbat bani în sumă de 200 de euro pentru eliberarea unei adeverinţe false, care ar confirma că persoana dată locuieşte pe teritoriul satului respectiv.

Primarul a fost reţinut în flagrant în aprilie curent, imediat după primirea sumei estorcate.

Inculpatul are interdicţia de a părăsi ţara. În cazul în care va fi recunoscut vinovat, bărbatul riscă o pedeapsă cu închisoare de la 3 la 7 ani cu amendă în mărime de la 20 de mii la 60 de mii de lei şi cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 2 la 5 ani.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/primarul-unui-sat-din-raionul-falesti-va-comparea-in-fata-instantei-de-judecata/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19