Select your Top Menu from wp menus

Primarul comunei Jora de Mijloc şi alţi doi orheieni au fost reţinuţi pentru conducere în stare de ebrietate

Cei trei au fost reţinuţi în seara zilei de 27 noiembrie de ofițerii Comisariatului de poliție din raionul Orhei în cadrul unor razii de specialitate menite să contracareze încălcările Regulamentului Circulației Rutiere.

Porivit serviciului de presă al MAI primarul comunei Jora de Mijloc, Ion Terenti,  avea simptome evidente de folosire a băuturilor alcoolice, refuzînd să fie supus testării alcoolscopice şi examinării medicale.

Un alt şofer de 39 de ani a avut un comportament neadecvat  şi , înjurând în dialog cu omul legii, a distrus aparatul de determinare a alcoolului.

Potrivit informațiilor deținute de poliție, bărbatul este la a treia abatere de acest gen, fiind pedepsit cu amendă minimă. De această dată, delicventul este cercetat penal.

Cel de-al treilea şofer beat  s-a dovedit a fi un locuitor al oraşului Orhei în vârstă de 57 de ani.

Toate cazurile sunt cercetate de poliția din Orhei pentru a atrage persoanele menţionate la răspundere.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/primarul-satului-jora-de-sus-si-alti-doi-orheieni-au-fost-retinuti-pentru-conducere-in-stare-de-ebrietate/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19