Select your Top Menu from wp menus

Primarul primului oraş înfrăţit cu Orheiul – reținut de DNA

Primarul din Piatra Neamț, Gheorghe Ștefan, a fost reținut, marți, de procurorii Direcției Naționale Anticorupție, fiind acuzat de fapte de corupție în dosarul Microsoft.

De asemenea, tot în dosarul Microsoft, fostul ministru al Comunicațiilor Gabriel Sandu și oamenii de afaceri Dorin Cocoș și Nicolae Dumitru au fost reținuți pentru 24 de ore, după ce au fost audiați luni seară timp de peste 9 ore la sediul DNA.

Dorin Cocoș, Gheorghe Ștefan și Nicolae Dumitru sunt acuzați de trafic de influență și spălare de bani iar Gabriel Sandu, de luare de mită în formă continuată și spălare de bani.

Cei patru inculpati din dosarul Microsoft urmeaza sa fie incarcerati, conform deciziei de miercuri a magistratilor.

Potrivit DNA, persoanele din Guvern, ministere şi din societăţile implicate în contractul de licențe Microsoft pentru școlile din România ar fi luat o şpagă 20 de milioane de dolari, din cele 54 achitate de executiv în cadrul contractului, cea mai mare mită dată unor oficiali români.

Piatra Neamţ şi Orheiul au devenit oraşe înfrăţite în anul 1992


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/primarul-primului-oras-infatit-cu-orheiul-retinut-de-dna/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19