Select your Top Menu from wp menus

Primarul de Orhei este bolnav – motiv pentru amânarea şedinţei de judecată

Şedinţa de judecată în dosarul primarului de Orhei, Ilan Şor a fost amânată pentru 7 iunie din cauza că acesta ar fi bolnav.
Avocatul lui Şor, Iulian Balan a declarat că a fost prezentat un certificat medical
Primarul de Orhei a fost reţinut pe 22 iunie a anului trecut în dosarul devalizării sistemului bancar moldovenesc. Timp de aproape o lună el s-a aflat în izolatorul CNA, iar la începutul lunii august a fost transferat în arest la domiciliu.
Deşi la momentul reţinerii procurorii anunţau că acesta a fost reţinut pentru evaziune fiscală și spălare de bani în proporții deosebit de mari Ilan Şor este judecat pentru escrocherie. Acesta se declară nevinovat şi respinge acuzaţiile ce i se aduc.
Anterior o decizie a Curţii Constituţionale a stipulat că durata maximă în care poate fi ţinută o persoană în arest preventiv, nu poate depăşi un an.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/primarul-de-orhei-este-bolnav-motiv-pentru-amanarea-sedintei-de-judecata/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19